Waarom wij?

Ontzorging.

Wat je zelf doet, doe je meestal beter. Wat begon als kaartjes drukken met een desktop printer, is uitgegroeid tot één van de meest gesofisticeerde kaartproducenten van Europa. Met een high-tech productielocatie in Ieper, uitgerust met de modernste machines in kaartproductie, doen we alles in eigen huis. Van de fabricage van kaarten tot complexe mailings, ons team zet elke dag alles op alles zodat jouw project tot een goed einde komt.

Lokale partner.

Omdat we alles in eigen huis doen, zijn we veel minder afhankelijk van derden. Wij zijn voorstander van de korte keten (Europa, in ons geval), wat wil zeggen dat we voor onze grondstoffen en middelen telkens beroep doen op erkende Europese leveranciers. Omdat we alles zélf in de hand hebben, kunnen we snel ingrijpen waar nodig om deze zo kort mogelijk te houden zonder dat de kwaliteit in het gedrang komt.

Kwaliteit.

Een goede customer experience begint bij een goede kwaliteit. Dat is zowel van toepassing op het product als op de leverancier. Omdat alles in eigen huis gemaakt wordt, hebben we zélf de volledige controle over welke grondstoffen en machines we gebruiken. Daarnaast doen we ook voortdurend r&d naar nieuwe producten, mogelijkheden, ideeën en werkwijzes. Op die manier verbeteren we niet alleen het eindproduct, maar ook onszelf als onderneming.

Een kijkje binnenin.