Lokale partner.

Omdat we alles in eigen huis doen, zijn we veel minder afhankelijk van derden. Wij zijn voorstander van de korte keten (Europa, in ons geval), wat wil zeggen dat we voor onze grondstoffen en middelen telkens beroep doen op erkende Europese leveranciers. Op die manier houden we gemakkelijker oog op onze supply chain en de kwaliteit van de grondstoffen. Dit werkt ook als garantie voor onze klanten, die er zeker mogen van zijn dat het product die ze krijgen écht en authentiek is en niet in dubieuze omstandigheden vervaardigd. Het grootste voordeel van dit alles is naturlijk onze levertermijn. Omdat we alles zélf in de hand hebben, kunnen we snel ingrijpen waar nodig om deze zo kort mogelijk te houden zonder dat de kwaliteit in het gedrang komt. 

Kwaliteit.

Een goede customer experience begint bij een goede kwaliteit. Dat is zowel van toepassing op het product als op de leverancier. Omdat alles in eigen huis gemaakt wordt, hebben we zélf de volledige controle over welke grondstoffen en machines we gebruiken. Daarnaast doen we ook voortdurend r&d naar nieuwe producten, mogelijkheden, ideeën en werkwijzes. Op die manier verbeteren we niet alleen het eindproduct, maar ook onszelf als onderneming. 

Wij zijn ISO9001 gecertificeerd, dat betekent dat al onze bedrijfsprocessen gestandaardiseerd en vastgelegd zijn. Dit helpt ons een consistente kwaliteit af te leveren zowel intern als extern.

Daarnaast zijn we ook ISO27001 gecertificeerd, de normering voor informatiebeveiliging.

Meer over onze ISO-normeringen lees je hier.